Els nostres serveis Il·luminació

il·luminació

Que bonica la foscor quan la podem veure!

Doncs posem molta llum, il·luminem casa nostra, els petits detalls que fàn la diferència, els raconets amb follet. Regalem lluminàries als nostres familiars, als amics... La llum natural és vida i ens dona vida, sabem que’ns influeix directament en l’estat d’ànim, quan no en tenim estem apagats, trists i l’hem de buscar natural o be artificial i instal·lar-nos-hen.

A Servei Elèctric Monroc tenim un ampli assortiment de lluminàries, plafons, bombetes retro. Sigui el vostre gust vintatge o modern, tant si les necessiteu per il·luminar el vostre negoci com per casa vostra. Es un món molt ampli i més encara des del sorgiment del Led, a casa nostra hi apostem convençuts, no dubtem, el camí passa per la neta technologia Led.

Si se us ha “encès la bombeta” i teniu una idea, sigui de decoració, millora  o simplement voleu tenir un detall amb algú estimat, vingueu a visitar-nos o poseu-vos en contacte per telèfon o escrivint-nos un e-mail i us ajudarem; us acompanyarem en la tria de la lluminària i en general en la el·laboració del vostre projecte d’enllumenament. Sóm professionals i portem tota una vida dedicada a aquest món tant extens i variat com és l’electricitat i la llum.

Us assessorarem de bon grat i amb gust.